Dragi starši, učitelji in učenci,

v petek, 17. 5. 2024, je na šolskem igrišču potekal trajnostni dogodek Dam-daš, se fino imaš, kjer ste si obiskovalci na stojnicah lahko izmenjali različne predmete (oblačila, knjige, sestavljanke, družabne igre), si izdelali nakit iz odpadnih gradiv ali se okrepčali na stojnicah s hrano in pijačo.

Zahvaljujemo se čisto vsakemu od vas in vaših otrok, vsem, ki ste kakorkoli prispevali k dogodku DAM-DAŠ, SE FINO IMAŠ, pa naj bo to s svojo prisotnostjo, materialom za izmenjavo, kakšno dobroto za pojesti ali popiti, peko na dogodku ter v gospodinjski in drugih učilnicah, izdelavo nakita in izdelkov narejenih iz rabljenih materialov…  

Hvala vsem v kuhinji in čistilni službi ter tistim, ki ste pomagali pri pomivanju, pospravljanju, nošenju klopi, stolov in miz, zvočnikov, stojnic. Še posebej smo bili veseli, da smeti ni bilo veliko, za kar smo zaslužni vsi prisotni na dogodku. Tudi prinešenega materiala je ostalo presenetljivo malo.

S skupnimi močmi staršev, zaposlenih v šoli in otrok iz vseh razredov smo imeli prekrasen dan različnih generacij in zahvaljujemo se vam za vse denarne donacije od bakrenčkov naprej. V šolski sklad smo nakazali 1.743,64 eur, verjetno pa se bo nabralo še nekaj več, ker informacije o nakazilih prek QR kod še čakamo.

Utrinke iz dogodka si lahko ogledate na fotografijah spodaj in v videu.

Vsem en zelo lep pozdrav, uspešen zaključek šolskega leta in dober začetek zbiranja bakrenčkov za dogodek v letu 2025 🙂

Ekipa DAM-DAŠ, SE FINO IMAŠ. Hvala za podporo!

Dostopnost