žogarijaV petek, 7.12.2018, je na Osnovni šoli Alojzija Šuštarja potekala že 13. Žogarija, na kateri je sodelovala tudi ekipa naše šole. Pomerili so se v nogometu, spretnostnem poligonu, vragolijami z žogo in športnem kvizu. Ekipa Osnovne šole Trnovo je pokazala pravo "fair play" igro in borbenost, vendar se vseeno niso uvrstili v ljubljansko finale.

Saša Božovič, vodja športnih tekmovanj

2017 pod

Na 22. Ljubljanskem maratonu so tekli tudi učenci naše šole od 1. do 9. razreda. S skupnimi močmi in prizadevanjem so osvojili 1. mesto in zmagoviti pokal med ljubljanskimi šolami. Da bi bil uspeh še popolnejši sta Klara Zupanc Korošec osvojila zlato medaljo na državni in ljubljanski ravni in Luna Pestotnik Stres srebrno medaljo na ljubljanski ravni.

Preberi več

nogomet3 2 2Starejši učenci OŠ Trnovo so odigrali nogometne tekme drugega kroga. Na tekmah so prikazali lepo igro, športno obnašanje in veliko srce. V drugi tekmi so imeli veliko športne smole, saj so po vodstvu z 1:0 zadeli štiri vratnice. Žal se tokrat niso uspeli uvrstiti v finale prvenstva Ljubljane.

Za prikazano igro, obnašanje in požrtvovalnost jim iskreno čestitamo.

Za rezultate klikni Preberi več

Preberi več

IMG 8325Luka Gal Gabrovšek je na šolskem tekmovanju v golfu 2017, v organizaciji Golf zveze Slovenije, v kategoriji U12 tekmoval v sklopu lige na 7 tekmah. Dosegel je 6 zmag in 1 drugo mesto in tako postal skupni zmagovalec.

Iskrene čestitke za osvojitev zlate medalje.

Saša Božovič, vodja športnih tekmovanj

Na državnem tekmovanju iz matematike, ki je bilo 22. aprila 2017, je sodelovalo 19 učencev naše šole, ki so dosegli odlične rezultate. Zlato priznanje so dosegli Miha Brvar (7. b), Lea Stražišar (9.c), Jaka Hatlak (9.a) in Svit Pestotnik Stres (9.a). Srebrno priznanje je doseglo 14 učencev: Ivana Pantar (5. c), Nevan Vimos Kocbek (6.c), Pika Kogoj (7.a), Hugo Trebše (7.a), Lara Elisabeta Lee (7.b), Liza Grmek (8.a), Jure Kalan (8.c), Nadezhda Komarova (8.a), Vid Koncilja (8.b), Johana Lužar Kamenik (8.c), Marija Zila Šikovc (8.a), Lorena Lina Perpar (9.c), Tina Podboj (9.c) in Veronika Krempl Prebil (9.c).

Iskrene čestitke tekmovalcem in njihovim mentoricam!

Tatjana Mulh, vodja tekmovanja iz matematike

2017 podNa državnem tekmovanju iz fizike, ki je bilo v soboto, 8. aprila 2017, so se naši učenci Jure Kalan, Tina Podboj, Lea Stražišar, Jaka Hatlak uvrstili med najboljše mlade fizike v državi in osvojili zlato, Tajda Černigoj pa srebrno Stefanovo priznanje. Jure je segel v sam vrh, na drugo mesto in prejel 2. nagrado.

Preberi več

fpzNa državnem tekmovanju iz francoščine sta učenca Tina Podboj in Aleksandr Tytar osvojila bronasto priznanje.

Felicitations!

Petra Kobe Tomič, mentorica

20160517 122714V torek, 17. maja 2016 je na Škofijski gimnaziji potekala zaključna prireditev in podelitev nagrad mladim raziskovalcem 29. srečanja mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev Zaupajmo v lastno ustvarjalnost 2016.

Preberi več
Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.