Učbeniški sklad šole učencem omogoča, da si v šoli izposodijo učbenike, ki jih potrebujejo pri pouku. Pri načinu poučevanja, ki ga izvajamo na naši šoli, je učbenik le eno od učnih sredstev, ki jih uporabljamo. Učence navajamo na uporabo različnih virov pri pridobivanju informacij in znanj.

 

Preberi več

 

Učenci, ki so prijavljeni v učbeniški sklad, prejmejo učbenike iz sklada in jih na koncu šolskega leta vrnejo v knjižnico. Učenci, ki niso prijavljeni v sklad, imajo svoje učbenike.

V 1. in 2. razredu prejmejo učenci brezplačno tudi delovne zvezke.

»Učbeniki za na klop« se ne izposodijo iz učb. sklada; tisti učenci, ki si učbenike kupijo sami,  učbenikov za na klop ne kupijo. Razdeli jih učitelj pri pouku in jih uporabljajo samo v šoli.

Preberi več

berilo7Vsi učenci 7. razredov prejmejo v izposojo berilo Sreča se mi v pesmi smeje; učbeniki niso za 'na klop', kot je bilo prvotno določeno.

Simona Felicijan, knjižničarka

Obveščamo, da so v teh dneh učenci od 3. do 8. razreda prejeli naročilnice za učbeniški sklad. Učenci, ki bi se vključili v učbeniški sklad in s tem brezplačno prejeli učbenike za naslednje šolsko leto, to označijo na naročilnici.

Učenci, ki bodo imeli svoje učbenike, označijo na naročilnici, da ne bodo sodelovali v učbeniškem skladu.

Seznam učnega gradiva bo objavljen do 15. junija 2016.

 

Simona Felicijan, knjižničarka

 

 

 

 

Objavljamo seznam učbenikov, ki naj bi se uporabljali prihodnje šolsko leto. Ker je nekaj sprememb glede financiranja učbeniškega sklada z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, so sprembe v 4., 5., 6. razredu. Vsi spremenjeni podatki so vnešeni v spodnjo tabelo.

Učenci učbenikov za na klop ne nosijo domov, uporabljajo se samo pri pouku in jih razdeli učitelj.

Preberi več
Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.