thumb_zlati_soncek_knjizica  thumb_zlati_soncek_1  thumb_zlati_soncek_diploma

 

Cilj programa Zlati sonček je v bogatenju življenja z raznovrstnimi športnimi vsebinami v vseh letnih časih. Program ni tekmovanje, temveč igra, pravi cilj ni osvajanje medalje, ampak dejavnost sama. Pomembno je sodelovanje v programu in ne storilnost, zato je program zasnovana tako, da je vabljiv in uresničljiv tudi za manj zmogljive.

Preberi več

 krpan_3  krpan_2  krpan

 

Program Krpan bogati šolsko športno vzgojo z dodatnimi motivacijskimi prijemi, hkrati pa odpira prostor za tiste športne vsebine, ki se navadno na rednih urah ne morejo udejanjati. Poglavitni cilj tega programa ni tekmovalna športna dejavnost, medsebojno merjenje sposobnosti ali celo odkrivanje nadarjenih športnikov. Če je komu treba posvečati posebno pozornost, jo je treba tistim, ki so v športnih spretnostih manj uspešni ali navadno stojijo bolj ob strani.

Preberi več

to1

Naša šola se je že od leta 1995 vključevala v mednarodni športni on – line projekt Teleolimpijada (http://ofcn.org/cyber.serv/academy/special/TeleOlympics11/), ki ga organizira in vodi OFCN (Organisation for community networks) projektni center v ZDA. Od leta 2014 mednarodno tekmovanje ne obstaja več, a je projekt je tradicionalen in ga nadaljujemo v samostojni izvedbi.

Preberi več
Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.