kitnl2Na Osnovni šoli Trnovo je 11. februarja 2013, v okviru uvajanja projekta Spoznavanje
kitajske kulture in jezika v slovenskem vzgojno-izobraževalnem prostoru, potekalo
prvo praznovanje kitajskega novega leta ali Praznika pomladi na slovenski osnovni šoli.

 

Preberi več

kitaj_rastavaV četrtek, 23.5.2013, ob 17. uri, bo v Galeriji Feniks, Gornji trg 11, Ljubljana, otvoritev razstave likovnih izdelkov učencev Osnovne šole Trnovo in Osnovne šole Koseze, ki obiskujejo interesno dejavnost Spoznavanje kitajske kulture in jezika. Otvoritev bo spremljal program učencev in mentorjev z obeh šol. 

Zbor učencev, ki nastopajo, bo na Gornjiem trgu 11 ob 16.30 uri.

Tina Ilgo, učiteljica SKKJ

 

Plesni_nastop_ucencev_OS_Trnovo»Sožitje kultur bogati in zbližuje.«

Na Osnovni šoli Trnovo je 7. oktobra 2013, v okviru projekta Spoznavanje kitajske kulture in jezika v slovenskem vzgojno-izobraževalnem prostoru, potekala slavnostna otvoritev konfucijske učilnice Ljubljana. Organizacija in izvedba dogodka je bila v domeni Osnovne šole Trnovo, kjer je sedež konfucijske učilnice Ljubljana.

Preberi več

thumb 20151222 151458V torek, 22. decembra 2015, nas je obiskala kitajsko-slovenska umetnica Wang Huiqin, ki je učencem pri interesni dejavnosti spoznavanje kitajske kulture in jezika predstavila barona Ferdinanda Avguština Hallersteina, jezuitskega misijonarja in znanstvenika iz Mengša, ki je kot dvorni astronom in mandarin tretje stopnje preživel štirideset let na dvoru cesarja Qianlonga.

Preberi več

maskeObveščamo vas, da bo na OŠ Trnovo od 4. julija do 8. julija 2016, od 8. do 17. ure, že tretjič potekala poletna šola kitajskega jezika in kulture. Natančen program bo pred pričetkom tečaja objavljen na spletni strani OŠ Trnovo. V primeru, da bi otroka želeli prijaviti na poletno šolo kitajskega jezika in kulture, vas prosimo, da izpolnite prijavnico, ki jo oddate gospe Tini Ilgo. Za vsa morebitna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Preberi več
Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.