InnoTeachLogo finalRitmi INOšole vrtijo INOsvet
Zaključna konferenca projekta InnoTeach

V petek, 9. 3. 2018 bo na šoli potekala zaključna konferenca projekta InnoTeachRazvoj ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti za učitelje v osnovnih šolah - v organizaciji Korona d.o.o., OŠ Trnovo in OŠ Luisa Adamiča Grosuplje.  

Konferenca se bo pričela ob 9.30 in bo potekala v učilnici 17 (prvo nadstropje).

Projekt poteka v okviru programa Erasmus+, v njem sodeluje 10 partnerjev iz Slovenije, Avstrije in Madžarske. Cilj je spodbuditi drugačen način razmišljanja v osnovnih šolah in pokazati, da so ustvarjalnost, inovativnost in podjetnost ključne za uspeh na kateremkoli področju, pri vseh šolskih predmetih, v poklicu in v vsakodnevnem življenju.

Na šoli je med novembrom in februarjem potekalo izobraževanje za učitelje. Sodelujoči učitelji so pridobili kompetence, povezane z zaznavanjem inovacijskih priložnosti, s kreiranjem idej vse do razvoja in implementacije konkretnih rešitev ter inovativnimi načini poučevanja. 

Na konferenci bomo strokovnjaki s področja izobraževanja, znanosti in gospodarstva razmišljali tudi o vlogi šolstva pri podpori gospodarstvu in ustvarjanju inovativne družbe. Predstavili bomo tudi primere inovacij v šolskih okoljih.

 

logotipi innoteachlogo eu erasmus

mag. Sonja Stepančič, koordinatorica projekta na šoli

Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.