thumb_K800_P1020651Evropska komisija je v šolskem letu 2010/11 začela z izvajanjem projekta EU Factory, ki je namenjen učencem držav Evropske unije, starim od 13 do 14 let. Naša šola se je vključila v projekt kot prva šola v Sloveniji. Predstavništvu EU komisije v Sloveniji nas je predlagal CMEPIUS, in sicer na podlagi nagrade Jabolko kakovosti, ki smo jo dobili v letu 2009 za najboljši Comeniusov projekta leta.

Preberi več

eu_logoOŠ Trnovo je začela s sodelovanjem v projektih EU že leta 1998 z vključitivijo v projekt Long Life Literacy in Comeniusov projekt Traditional Tales and Festivities. V tem projektu je sodelovala z osnovnimi šolami iz Karlstada (Švedska), Lisbone (Portugalska), Londona (Velika Britanija) in Utrechta (Nizozemska).

 

Preberi več

zlato_jabolko2V obdobju 2006 - 2009 smo vodili Comenius projekt Our lives. Glavni cilj projekta je bil omogočiti sodelujočim učencem in učiteljem, da raziščejo, opišejo, primerjajo in prestavijo informacije in dejstva o različnih področjih svojega življenja in s tem bolje spoznajo same sebe in druge. Poleg tega je bil namen projekta razvijati jezikovno, medkulturno in IKT zmožnost. učencev in učiteljev. Projekt je bil nagrajen s nacionalnim priznanjem Zlato jabolko kakovosti 2009.

Preberi več

2018 0309 10301700Na šoli je v petek, 9. 3. 2018, potekala zaključna konferenca mednarodnega projekta InnoTeach v organizaciji Korona Plus – Inštituta za inovativnost in tehnologijo ter dveh projektnih partnerjev, OŠ Trnovo in OŠ Louisa Adamiča Grosuplje.

Preberi več

InnoTeachLogo finalRitmi INOšole vrtijo INOsvet
Zaključna konferenca projekta InnoTeach

V petek, 9. 3. 2018 bo na šoli potekala zaključna konferenca projekta InnoTeachRazvoj ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti za učitelje v osnovnih šolah - v organizaciji Korona d.o.o., OŠ Trnovo in OŠ Luisa Adamiča Grosuplje.  

Konferenca se bo pričela ob 9.30 in bo potekala v učilnici 17 (prvo nadstropje).

Preberi več
Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.