erasmus logo

Z julijem 2014 je naša šola vstopila v evropski izobraževalni program Erasmus+ s projektom Holistično izobraževanje mladih državljanov EU. Erasmus+ je novi projekt Evropske unije na področju izobraževanja, poklicnega usposabljanja, mladine in športa z jasno opredeljenimi splošnimi in specifičnimi cilji, razdeljen na ukrepe (www.erasmusplus.si). Združuje različne dosedanje programe EU in poteka v obdobju od 2014-2020.

Preberi več

 

Skupina štirih učiteljev se je udeležila mednarodnega seminarja z naslovomProject management of cross-cultural exchange projects in Europe, ki so ga vodili strokovnjaki Ifel Instituta iz Hamburga. Seminar je bil razdeljen na dva dela: projektni menagement in medkulturno sodelovanje.

 

Preberi več

 

V šolskem letu 2015/2016 se je skupina štirih učiteljic udeležila izobraževanja v okviru projekta Erasmus+ z naslovom Exploting Resources to Develop the Skills, na Richard Language College v Bournemouthu. Namen izobraževanja je bil spoznati različne metodologije poučevanja angleščine in medpredmetno povezovanje angleščine pri pouku (CLIL).

Preberi več

 

Dve učiteljici in ravnateljica so v sklopu Erasmus+ KA1 projekta med 25. in 29. aprilom 2015 obiskale partnersko šolo Finnish International School of Tampere v Tamperah na Finskem. Glavni namen obiska je bil opazovanje pouka z uporabo sodobne mobilne tehnologije, po čemer je ta šola znana na Finskem in v mednarodnem prostoru.

Preberi več

erasmus InnoTeachLogo

S 1. septembrom 2016 smo vstopili v KA2 projekt LET‘S BE INNOVATIVE! Development of Creativity, Innovation and Entrepreneurship for Primary School Level ali krajše InnoTeach.

Preberi več
Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.