DSCF3656Tudi naši učenci imajo svojo "enajsto šolo" ali pa vizijo šole v bodočnosti. Ob Dnevu odprtih vrat so napisali svoja razmišljanja, ki jih lahko prebirate na spodnjih povezavah: 
Preberi več

 

Dan odprtih vrat 2015 je imel naslov Šolski utrinki in je bil izpeljan v sredo in četrtek, 17. in 18. junija 2015, ob zaključku šolskega leta. Z njim smo staršem in drugim obiskovalcem na ustvarjalen način predstavili naše delo v šolskem letu 2014/15.

Preberi več

 

Dan odprtih vrat 2014 je potekal pod imenom Razprimo krila pouku. Za razliko od prejšnjih let, ko smo na dnevu odprtih vrat predstavili zaključek dela s projektnim pristopom na določeno temo in so bili glavni predstavljalci učenci, smo letos staršem predstavili, kako na šoli potekajo redne ure pouka. Predstavitev je potekala v dveh delih, in sicer v četrtek, 17, aprila, so se predstavljali učenci in učitelji 4. in 5. razreda, v četrtek, 24. aprila pa učitelji prve triade in od 6. do 9. razreda.

Preberi več

 

Naslov projekta, ki smo ga predstavili na dnevu odprtih vrat 2013 je bil Knjiga – vir znanja, izkušenj in modrosti. To je bil projekt učiteljev in učencev od 4. do 9. razreda, ki smo ga začeli že avgusta 2012 z načrtovanjem, oblikovane načrte pa uresničili 7. februarja 2013 s predstavitvijo za starše. 

 

Preberi več

 

Dan odprtih vrat 2011 je bil posvečen ekologiji. Krovni temi, ki smo jo razdelili na dva velika podprojekta:
S srcem, z glavo in rokami do zdravega okolja! - 1. do 5. razred
V naravi ni plačila, ni kazni, so le posledice! - 6. do 9. razred
ki sta imela skupne cilje na vsebinskem področju in na področju veščin in odnosov.

 

Preberi več

 

Moje telo je čudež narave,
A prazno, če je brez srca in glave.
Tema dneva odprtih vrat 2010.

Preberi več
Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.