vector of tai chi silhouettesNa OŠ Trnovo bo v času od 26. junija do 5. julija 2019 že šestič potekala poletna šola kitajske kulture in jezika. Natančen program bo pred pričetkom tečaja objavljen na spletni strani OŠ Trnovo. Prijava je možna s prijavnico, ki jo je potrebno poslati dr. Katji Kolšek (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) do četrtka, 20. junija 2019.

 

Opis poletne šole kitajske kulture in jezika

Poletna šola kitajske kulture in jezika z naslovom Gibajmo se z živalmi tai chia v Trnovem otrokom od 7 do 14 leta v sproščenem okolju ponuja spoznavanje osnov ali nadgradnjo kitajskega jezika in kulture. Naravni kitajski govorci v sodelovanju s strokovno usposobljeno sinologinjo bodo poskrbeli za usvajanje kitajskega jezika in spoznavanje kitajske kulture skozi avtentične situacije in medkulturni dialog, ki otrokom širi obzorja in v njih spodbuja sprejemanje kulturnih raznolikosti v smislu intelektualne in duhovne rasti. Dan bomo začeli z gibanjem, ki vključuje spoznavanje osnov taijiquana in nadaljevali z jezikovnim tečajem pod vodstvom naravnih govorcev. Kitajske ustvarjalne in kulturne delavnice bodo skozi timsko in projektno delo v otrocih vzbudile zanimanje za kitajsko kulturo ter spodbudile njihovo kreativnost.

Šola bo potekala vsak delovni dan od 26. junija do 5. julija 2019 od 8. do 16. ure.

Cena za oba tedna je 85 €. Možna je prijava za prve tri dni (cena 32 €) ali teden v juliju (cena 55 €). Cena vključuje tri obroke, malico, kosilo in popoldansko malico ter materiale za ustvarjalne delavnice.

Prijava s priloženo prijavnico do 20. junija 2019.

Vse dodatne informacije so na voljo na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

dr. Katja Kolšek, vodja poletne šole

Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.