rksV okviru Tednu Rdečega križa Slovenije, ki poteka od 8. do 15. maja 2019, smo se na OŠ Trnovo odločili, da sodelujemo v tradicionalni dobrodelni akciji OTROCI ZA OTROKE. Akcija je namenjena krepitvi solidarnosti in sočutja med mladimi. V letu 2018 je v akciji sodelovalo 29 osnovnih šol in 5 srednjih šol. Akcija bo potekala do ponedeljka, 20. maja 2019.

Dobrodelna akcija je priložnost za aktivnosti in pogovor na temo medsebojne pomoči, prostovoljstva, nenazadnje pa tudi na temo stiske in revščine, ki je med nami. Bodimo zgled za mlade z lastnimi dobrodelnimi dejanji.

Vabimo učitelje, učenke in učence ter njihove starše, da se vključijo v omenjeno akcijo.

Lahko podarite nove šolske potrebščine, zvezke, radirke, ravnila, barvice, voščenke, barvni papir ali druge šolske potrebščine glede na svoje zmožnosti. Lahko pa podarite 1 EURO za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin.

Denarne prispevke bomo zbirali v hranilniku - pikapolonici, ki bo v pisarni šolske svetovalne službe, ostale šolske potrebščine v sejni sobi.

Zbrane šolske potrebščine bomo namenili otrokom iz socialno in materialno ogroženih družin, ki prejemajo pomoč Rdečega križa OZ Ljubljana.

Barbara Ogrin, ŠSS

Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.