svetloba nodV četrtek, 13. decembra 2018, na dan novoletnega druženja, bodo učenci od 1. do 9. razreda imeli projektni dan, ki bo sestavljen iz dveh šolskih ur rednega pouka in dveh šolskih ur priprav na novoletno druženje. Učenci 8. razreda bodo prišli v šolo ob 10.00 in bodo predvidoma v šoli do začetka novoletnega druženja, ko bodo pričeli s svojimi dobrodelno-podjetniškimi dejavnostmi. V skladu s tem bodo organizirani odhodi na kosilo po spodnjem razporedu.

Po kosilu bodo učenci 6., 7. in 9. razreda, kakor tudi učenci od 1. do 5. razreda, ki niso v podaljšanem bivanju, odšli domov. V šolo se bodo vrnili skupaj s svojimi starši ob uri dogovorjeni z razredniki. 

Zaradi lažje organizacije je prišlo do spremembe programa pri učencih 9. razreda. S svojo predstavitvijo bodo pričeli ob 17.30 v avli 3. nadstropja.

 

Odhodi na kosilo

11.30 - 3. razred
11.45 - 9. razred *
11.55 - 6., 7. razred
12.10 - 1., 2. razred
12.30 - 4., 5. razred**
12. 45 - 8. razred

 *Učenci, ki niso naročeni na kosilo, ostanejo v razredu z učiteljem do konca 4. šolske ure.
** Učence, ki niso v PB, na kosilo pospremijo razredničarke.

O fotografiranju

Na roditeljski sestankih smo starše obvestili, da naj pri fotografiranju drugih otrok upoštevajo določila Uredbe o varovanju osebnih podatkov (GDPR). Priporočila informacijskega pooblaščenca so, da starši lahko fotografirajo lastne otroke za zasebne namene, previdni pa morajo biti pri morebitnem nadaljnjem posredovanju fotografij drugih otrok, predvsem tudi pri objavah na spletu in na družbenih omrežjih. Starši zato fotografij drugih otrok brez soglasja njihovih staršev ne smejo posredovati tretjim ali jih objavljati na spletu. Več na povezavi.

Mateja Zalaznik, pomočnica ravnateljice

Za nemoteno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani uporabljamo piškotke. 
Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.