Za nami je izjemen dogodek z naslovom Naj se slišijo jeziki – Združeni v duhu solidarnosti, s katerim smo uresničili tri cilje: obeležiti Evropski dan jezikov, delovati dobrodelno v namene odprave posledic poplav in podpore trnovskim gasilcem ter omogočiti učencem, zaposlenim in staršem OŠ Trnovo, da se družimo, skupaj ustvarjamo in v srčnosti gradimo našo šolsko skupnost.

Zahvaljujemo se vam, da ste se v torek, 26. septembra 2023, v tako velikem številu zbrali na naši dobrodelni prireditvi.  S svojo prisotnostjo, sodelovanjem in dobrodelnostjo ste pokazali, da združeni v duhu solidarnosti lahko pomagamo pomoči potrebnim. S skupnimi močmi smo zbrali 4.161,73 evrov prispevkov, ki jih je gospa ravnateljica v spremstvu dveh učencev danes položila na račun Prostovoljnega gasilskega društva Ljubljana – Trnovo. Pri tem se je Nova Ljubljanska banka prijazno odpovedala proviziji.

Dragi učenci, starši, učitelji in gasilci, iskrena hvala za sodelovanje in podporo. Brez vas izvedba tako obsežnega dogodka ne bi bila mogoča.

Aktiv tujih jezikov OŠ Trnovo

Dostopnost