V ponedeljek, 11. 10. 2021, bo potekal dan dejavnosti za učence od 6. do 8. razreda.

6. razred: Naravoslovni dan – Arboretum volčji potok

Zbor učencev bo ob 8.15 na ploščadi pred Centrom starejših Trnovo – DEOS. Povratek bo okoli 13.00. Učenci naj bodo primerno obuti in oblečeni. S seboj naj imajo pisalo in barvice, zvezek za naravoslovje, primerno obutev, masko, dežnik v primeru slabega vremena. Prispevek učenca za izvedbo dneva dejavnosti je 4 € za vstopnino in ustrezen delež za vodenje in avtobusni prevoz.

7. razred: Naravoslovni dan – Mozirski gaj

Zbor učencev bo ob 7.45 na ploščadi pred Centrom starejših Trnovo – DEOS. Povratek bo okoli 13.00. Učenci naj bodo primerno obuti in oblečeni. S seboj naj imajo puščico, trdo podlago za DL, zvezek za naravoslovje, primerno obutev, masko, dežnik v primeru slabega vremena. Prispevek učenca za izvedbo dneva dejavnosti je 8 € za vstopnino in delavnico, ter ustrezen delež za avtobusni prevoz.

8. razred: Tehniški dan – Tehniški muzej Slovenije

Zbor učencev bo ob 8.20 na ploščadi pred Centrom starejših Trnovo – DEOS. Povratek bo okoli 13.00. Učenci naj bodo primerno obuti in oblečeni. S seboj naj imajo pisalo, zvezek za tehniko, primerno obutev, masko in dežnik v primeru slabega vremena. Prispevek učenca za izvedbo dneva dejavnosti je 4,5 € za vstopnino in delavnico, ter ustrezen delež za vodenje, demonstracijo poizkusov Nikole Tesle in avtobusni prevoz.

Dostopnost